Coaching

 

Iedereen voelt zich weleens onzeker, eenzaam of verdrietig. Alleen jíj merkt dat deze gevoelens jou steeds vaker overspoelen, of leiden tot gedrag dat niet past bij wie jij bent of wilt zijn. Je bent misschien vastgelopen door dingen die zijn gebeurd in je verleden. Je wilt niet meer dat het je belemmert, maar… hoe dan?

Of je zit vast in patronen en gewoontes die jou vasthouden, terwijl je dat niet meer wilt.

 

Soms is het goed om stil te staan bij iets wat je hebt meegemaakt of iets waarin je vastloopt. Dit hoef je niet alleen te doen. Een coach kan enorm helpen! Ik loop graag een stukje met je mee. Samen gaan we terug naar de oorzaak van een klacht of probleem, zodat je blokkades kunt opruimen. We kijken naar de behoefte áchter jouw gedrag en gaan daarmee aan het werk. Je zult zien dat je je daarna een stuk beter voelt.

 

Ik heb mijn opleiding Christelijke Integratieve Coaching gevolgd bij Groundwork.

 

Als Integratief Coach ben ik beschikbaar voor jongens en jong-volwassen mannen (16-30 jaar). De ontwikkeling van kind-tiener-puber-adolescent-volwassene kan voor jongens veel vragen en onzekerheid met zich meebrengen:

  • Wie ben ik nou eigenlijk?
  • Wat wordt er van mij verwacht?
  • Wat heeft mij gemaakt tot wie ik ben?
  • Hoe moet ik mij gedragen als man?
  • Hoe ga ik om met verslaving & verleiding?
  • Kan ik alle verwachtingen wel waarmaken?
  • Hoe communiceer ik met mijn ouders?

Ik help je graag en tijdens een coachtraject gaan we op zoek naar wie jij bent, met al jouw innerlijke dynamieken en struggles. Daarin nemen we alle facetten van het leven mee. Hoe kijk je naar jezelf, naar de mensen om je heen, naar God en naar de wereld. Dit alles doen we op een ontspannen manier, op jouw tempo. 

 

(als je nog geen 18 jaar bent, heb je toestemming nodig van je ouders)

 

Wil je eens met me sparren, even kijken of ik iets voor jou kan betekenen, stuur me gerust een bericht.

Ervaring met Matthijs

 

Diederick (23): ‘Het was fijn hoe oprecht geïnteresseerd Matthijs was. De gesprekken hielpen me om te begrijpen wie ik ben, waar mijn emoties vandaan komen en waarom ik doe wat ik doe. Ik sta nu veel meer in verbinding met mezelf en met anderen, zo fijn!’

 

Jort (17): ‘Door verschillende omstandigheden had ik een slechte relatie met mijn ouders, we hadden veel ruzie. Ook op school liep het niet goed en zat ik vast in een verslaving. Doordat  Matthijs zonder oordeel luisterde, kon ik m’n hele verhaal kwijt en heeft hij me helpen zoeken naar waar mijn gedrag vandaan kwam. En kon ik daarmee aan de slag. Het heeft me enorm veel rust gegeven in mijn leven en thuis gaat het ook veel beter’.