Mijn verhaal…

 

Ik ben opgegroeid in Ede en nadat ik mijn opleiding Economie had afgerond ben ik gaan werken bij een fotograaf in Epe/Heerde. Daar heb ik in 1999 mijn eerste bruiloft gefotografeerd. Na een aantal jaren ben ik voor mijzelf begonnen, Voskuil Fotografie startte in 2004. Na een paar jaren opende ik een fotostudio in Heerde, waardoor ik mijn naam veranderde in Fotostudio Voskuil. Met heel veel plezier heb ik honderden bruidsparen gefotografeerd, vele gezinsfoto’s, schoolfoto’s, reclamefoto’s, foto’s voor hulporganisatie gemaakt, veel in Afrika, maar ook op andere plekken in de wereld.

 

Ons gezin groeide uit van ons tweetjes, tot een gezin met zeven prachtige kinderen. Dat bracht ook de liefde voor kinderen en jongeren in mij naar boven. Via het jeugdwerk in onze kerk, werd ik benaderd door verschillende jongerenorganisaties om daar wat voor te doen. Door dat werk kreeg ik ook steeds meer contact met jongeren, kwamen ze met vragen, struggles en uitdagingen. Ik merkte steeds meer een verlangen om daar meer mee te gaan doen, dus heb ik van 2021 tot 2023 de opleiding Christelijke Integratieve Coaching bij Groundwork gevolgd. Deze opleiding is gericht op het helpen van mensen met Psycho-Sociale problematiek (zie Coaching). 

 

Ondertussen fotografeer ik nog met heel veel plezier, hoofdzakelijk bruiloften, werk ik als Jongerenwerker (oa voor het IKC) en werk ik als Integratief Coach in het begeleiden van jongens en jonge mannen.

 

Naast onze eigen kinderen, mogen Andrea en ik zorgen voor een pleegkindje en hebben we, in onze Pipowagen, een time-out plek voor jongeren/jong-volwassenen die tijdelijk niet thuis kunnen wonen.

 

Ik vind het, naast ons gezin, werk en kerkenwerk, heerlijk om in de tuin bezig te zijn, een kampvuurtje te maken, kamperen met onze oude Land Rover of wat te lezen.

 

“Alles wat je aandacht geeft, groeit”. Dat is een uitspraak waar ik echt in geloof, mijn visie en mijn kracht. Door jongeren (…mensen) vertrouwen te geven, in ze te geloven, de positieve eigenschappen te benoemen, zet je ze in hun kracht, waardoor deze gaan groeien en er heling ontstaat. Negeer negatief gedrag, vergroot positief gedrag 😉

 

Daarnaast is ons Christelijk geloof een belangrijke drijfveer. ‘God liefhebben boven alles en onze naaste als onszelf’, vraagt van ons dat we omzien naar elkaar. Niet alleen armoede ver weg, maar juist de zorgen dichtbij. En ik geloof dat als we luisteren naar God, dat Hij ons wil laten zien welke weg we mogen gaan. En dat is soms een ‘weg door de woestijn’ of een ‘rivier in de wildernis’. (Jesaja 43:19) 

 

Mocht je eens willen sparren, stuur me gerust een bericht. Geen vraag is raar….

Het idee achter mijn logo

 

Na 20 jaar ‘Fotostudio Voskuil’ heb ik een nieuw logo laten ontwerpen, waar alle facetten van mijn activiteiten inzitten:

 

Fotografie, Jongerenwerk en Coaching.

 

Kernwoorden die bij mij passen zijn

  • Verbinding
  • Betrokken
  • Puur
  • Vriendelijk & Betrouwbaar
  • Mensenmens en contactmaker

Dit alles is weergegeven in mijn logo, hiernaast een korte uitleg en wat leuke elementen met de betekenis erachter.