Welkom in onze Pipowagen

 

Heb je behoefte aan een paar dagen rust, afstand nemen van alles, in combinatie met enkele persoonlijke coachingsgesprekken? Speciaal voor jongens/jonge mannen (16-26jr) bieden wij onze Pipowagen aan. Je mag bij ons aanschuiven voor de maaltijd, je kan lekker wandelen, fietsen, lezen of helemaal niets doen, tot rust komen.

Tijdens de gesprekken, bij de houtkachel, hebben we het over wie je bent en wilt zijn, wat je drijft, belemmert of irriteert. Over jouw kwaliteiten en valkuilen. Over gewoontes die jou vasthouden. Over wat je voelt, of juist helemaal niet voelt. Over emoties. We schijnen even met de zaklamp bij jou naar binnen, op zoek naar de echte ‘jij’. 

Zodat je na deze dagen zowel lichamelijk, maar ook mentaal weer fris en opgeladen naar huis gaat. Durf jij het aan?

 

 

Lees meer over mij

Alles wat je nodig hebt…

 

Matthijs heeft passie voor jong(eren) volwassenen en dat is goed te merken. Hij weet wat jonge mannen beweegt en bezig houdt. Hij voelde mij goed aan en speelde in op de gebieden waar ik het nodig had. Het waren enorm vertrouwde gesprekken. Wat betreft coaching blijft hij ook heel dicht bij de Bijbel. Matthijs en zijn vrouw Andrea zijn heel gastvrij en makkelijk. Het was heerlijk toeven in de voorverwarmde pipowagen. Alles wat je nodig hebt voor een weekend rust en verdiepende gesprekken.

 

Thom, 23 jaar