Welkom in onze Pipowagen

 

Heb je behoefte aan een paar dagen rust, afstand nemen van alles, in combinatie met enkele persoonlijke coachingsgesprekken? Speciaal voor jongens/jonge mannen (16-26jr) bieden wij onze Pipowagen aan. Je mag bij ons aanschuiven voor de maaltijd, je kan lekker wandelen, fietsen, lezen of helemaal niets doen, tot rust komen.

Tijdens de gesprekken, bij de houtkachel, hebben we het over wie je bent en wilt zijn, wat je drijft, belemmert of irriteert. Over jouw kwaliteiten en valkuilen. Over gewoontes die jou vasthouden. Over wat je voelt, of juist helemaal niet voelt. Over emoties. We schijnen even met de zaklamp bij jou naar binnen, schudden aan jouw levensboom, op zoek naar de echte ‘jij’. 

Zodat je na deze dagen zowel lichamelijk, maar ook mentaal weer fris en opgeladen naar huis gaat. Durf jij het aan?

 

 

Lees meer over mij

Alles wat je nodig hebt…

 

Matthijs heeft passie voor jong(eren) volwassenen en dat is goed te merken. Hij weet wat jonge mannen beweegt en bezig houdt. Hij voelde mij goed aan en speelde in op de gebieden waar ik het nodig had. Het waren enorm vertrouwde gesprekken. Wat betreft coaching blijft hij ook heel dicht bij de Bijbel. Matthijs en zijn vrouw Andrea zijn heel gastvrij en makkelijk. Het was heerlijk toeven in de voorverwarmde pipowagen. Alles wat je nodig hebt voor een weekend rust en verdiepende gesprekken.  Thom, 23 jaar

 

Matthijs en zijn gezin zijn ontzettend gastvrij, open en oprecht geïnteresseerd. In de Pipowagen kan je heerlijk tot rust komen, ontspannen, niks moeten, alles mag. Daarnaast zijn de gesprekken met je ontzettend fijn. Je bent open, zonder vooroordeel, oprecht geïnteresseerd, betrouwbaar, veilig en een hele fijne gesprekspartner. Je neemt ruim de tijd die nodig is. Een echt gesprek van man tot man, zonder afleidingen, waarbij je mensen tot denken kan zetten door je vragen. Alles bij elkaar kan ik niet anders terugkijken op een fijn weekend.